Karaçoban, Taksici Esnafı İle Bir Araya Geldi

Karaçoban, taksici esnafı ile bir araya geldi

Taksici esnafı ile bir araya gelen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, şehirdeki taksi duraklarının şehir estetiğine uygun olarak yeniden düzenlenmesini önerdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, taksici esnafı ile Alaşehir Belediyesi Meclis Salonunda bir araya geldi. Şoförler Cemiyeti Başkanı Bünyamin Kapucu, Manisa Büyükşehir (UKAME) Temsilcisi ve Zabıta Müdürü Erol Kacar, Belediye Başkan Danışmanı Sami Çeltikoğlu’nun da katıldığı toplantıda taksi duraklarının düzenlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

DURAKLAR YENİDEN DÜZENLENMELİ

Toplantıda taksici esnafının sorun ve beklentilerini dinleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, şehir içindeki taksi duraklarının şehir estetiğine uygun bir şekilde yeniden düzenlenmesini gündeme getirdi. Toplantıda Karaçoban’ın gündeme taşıdığı konu hakkında esnaf ve diğer katılımcıların görüşleri alındı.