'Abim Geldi' Çok Beğenildi

‘ABİM GELDİ’ ÇOK BEĞENİLDİ

Alaşehir Belediyesi, aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Abim Geldi’ adlı tiyatro oyununu Alaşehirli sanatseverler için sahne aldırdı. Alaşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa da izledi.

Ünlü tiyatrocular Volkan Severcan, Yeliz Şar, Bekir Aksoy, Melda Gür, Pelin Akil ve Seyhan Şaşko’nun rol aldığı ‘Abim Geldi’ adlı tiyatro oyunu Alaşehir Belediyesi Şubat Ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında perde açtı. Alaşehir Belediyesi AKM Sinemalarında sahnelenen oyunu. 1970’lerde İstanbul’un Cihangir semtinde oturan Tansu’nun farklı ülkelerin hava yollarında çalışan üç hostesi evlenme vaadiyle kandırarak birbirinden habersiz idare etmeye çalışmasını konu alan iki perdelik oyun, Alaşehirli sanatseverlere kahkaha dolu bir an yaşattı. Oyunun sonunda sanatçıların performansı ayakta alkışlandı.

Alaşehirlileri kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sunan oyuncu Volkan Severcan, “Kültür ve sanat onun değerini bilenler oldukça artar. Bizler bugün görüyoruz ki, bu değerin kıymetini bilen çok sayıda izleyici dostumuz burada. Teşekkür ediyoruz."dedi.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa da yaptığı açıklamada Alaşehirli sanatseverlere muhteşem bir gün yaşatan oyuncuları tek tek kutladı. Boğa, “En çok gülmeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bize muhteşem bir gece yaşattınız. Bütün Alaşehirlileri çok mutlu ettiniz. Son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.