Bitkisel Atık Yağ Toplama Noktaları

BİTKİSEL ATIK YAĞLAR İÇİN TOPLAMA NOKTALARI OLUŞTURULDU

Alaşehir Belediyesi bitkisel atık yağların toplanması için şehrin farklı noktalarında toplama noktaları oluşturdu. Öğrencilere çevre bilincini aşılamak için merkez ve mahallelerdeki okullara bitkisel atık yağ bidonu ve konu ile ilgili afişler de asıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının “Temiz Çevre Engelsiz Hayat” sloganıyla başlatmış olduğu Bitkisel Atık Yağların Toplanması kampanyası ile ilgili olarak Alaşehir Belediyesi de çalışma yürütüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında

Şehir Merkezinde Turan Alakent Caddesi, Pehlivanoğlu önünde, Cumhuriyet Meydanı Tansaş yanında, Atatürk Bulvarı Metropol önünde ve Yeni Mahalle Pekdemirler önünde toplama noktaları oluşturuldu.

Ayrıca öğrencilere çevre bilincini aşılamak için merkez ve mahallelerdeki okullara Bitkisel Atık Yağ Bidonu ve konu ile ilgili afişler asıldı.  Konuya ilişkin açıklamada, Vatandaşlarımıza çevreye karşı göstermiş oldukları duyarlılıktan ve kampanyaya ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz."denildi.

BİTKİSEL ATIK YAĞLARIN TOPLANMASI İÇİN TOPLAMA NOKTALARI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının “Temiz Çevre Engelsiz Hayat” sloganıyla başlatmış olduğu Bitkisel Atık Yağların Toplanması kampanyası ile ilgili Belediyemizce;

* Şehir Merkezinde

*  Turan Alakent Caddesi

* Pehlivanoğlu Önünde

* Cumhuriyet Meydanı Tansaş Yanında

* Atatürk Bulvarı Metropol Önünde

* Yeni Mahalle Pekdemirler Önünde

Vatandaşlarımıza çevreye karşı göstermiş oldukları duyarlılıktan ve ilgilerinden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Tel: 654 42 79