Belediyeden Spor Kulüplerine Büyük Destek

Belediyeden spor kulüplerine büyük destek

Alaşehir Belediyesi, daha önceki yıllarda olduğu gibi ilçemizde bulunan amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. 2014-2015 sezonunda müsabakaları başlayan Alaşehir Belediye Spor, Alaşehir Gençlerbirliği, Killik Spor ve Yeşilyurt Kulüplerine; yaklaşık 90 bin TL’lik spor malzemesi yardımı yapıldı. Deplasmandaki müsabakalara gidebilmesi için araç desteğinde de bulunuluyor.

Alaşehir Belediyesi, ilçe genelinde bulunan amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Belediye yönetimi;  Alaşehir Belediye Spor, Alaşehir Gençlerbirliği, Killik Spor ve Yeşilyurt Kulüplerine; yaklaşık 90 bin TL’lik spor malzemesi yardımında bulundu. Büyükşehir yasasından sonra ilçe merkezimizde ve yeni mahallelerde bulunan Spor Tesislerinin bakımı da Alaşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Deplasmandaki müsabakalara gidebilmesi için araç desteğinde de bulunuluyor.

KARAÇOBAN: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteğe vermeye hazırız. Umarım kulüplerimiz de sezon sonunda hedefledikleri başarılara ulaşırlar.”şeklinde konuştu.