Nedim Zurnacı İle Görüş Alışverişi

ZURNACI İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Manisa Büyük Şehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkan Vekili Nedim Zurnacı, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile bir araya gelerek 2014 yılında yapılan çalışmalar ile 2015 yılı programı konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Alaşehir Belediye Başkanı dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyük Şehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkan Vekili Nedim Zurnacı’yı, ağırladı. İkili tarımsal alanda yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmeler hakkında bilgi veren Karaçoban, “Alaşehir İlçe Belediyesi olarak belediyelerin iş birliği ile tarımsal sulama, jeotermal seracılık, Sultani üzüm şenliği ile Sultani üzüm tanıtımı konularında ortak projeler uygulanması konularında görüş alışverişinde bulunduk” dedi.