Paydaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz

Karaçoban'dan Yerel Paydaşlara Teşekkür Mektubu! Alaşehir Belediyesi'nin kurumsallaşma projeleri kapsamında hayata geçirdiği, 1. 'Yerel Paydaş Çalıştayı'na katılan katılımcılarına ithafın, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, muhataplara teşekkür mektubu gönderdi. Üst düzey kamu protokolünün, belediye meclis üyelerinin, mahalle muhtarlarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle gerçekleştirilen Alaşehir Belediyesi'nin 1. 'Yerel Paydaş Çalıştayı'na katılan katılımcılarına atfen bir mektup gönderen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, paydaşlara teşekkür etti. "PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ" Karaçoban, kaleme aldığı teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi; Alaşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, şehrimizi el birliği ile yeni projelerle tanıştırmak ve daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek amacıyla sizlerin değerli görüşlerini aldığımız; katılımcı ve uzun vadeli bir program oluşturmak düşüncesiyle “Yerel Paydaş Çalıştay”ımıza gösterdiğiniz ilgi ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. 11 Aralık 2014 Perşembe günü değerli katılımınız ile gerçekleşen ve gelecek dönemlerde etkin bir işbirliği yapabilmemiz açısından önem arz eden, “Yerel Paydaş Çalıştay”ı ile gerçekleştirmeye çalıştığımız; çağdaş, katılımcı ve üretken bir belediyecilik anlayışıdır. Katılımınız, kurumlarımız arasındaki işbirliğinin güçlenmesine ve önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmaların daha eşgüdüm içinde sürdürülmesine yönelik önemli bir katkı sağlamıştır. Bu çalışma ile amacımız; Alaşehir Belediyesi ’nin idari ve operasyonel kapasitesini, Alaşehir halkının hizmet beklentisine karşılık verecek şekilde geliştirmek, Alaşehir’de yaşayan vatandaşlarımıza sunulacak tüm Belediyecilik hizmetlerinin planlanması ve hayata geçirilmesi ile ilgili, yerel paydaşların görüşlerini de alarak, tüm kesimlerin katılımıyla ortak bir yol haritası belirlemektir. “Dün olduğu gibi, bugün de el ele daha ala günlere” ulaşmak için gereken desteği verdiğinizden/vereceğinizden, Alaşehir’deki değişimi hep birlikte sürekli kılacağımızdan en küçük şüphem yok. Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2015 yılına gireceğimiz şu günlerde; yeni yılda barış ve kardeşliğin egemen olmasını, iyimserliğin canlanmasını, sevgilerin artmasını ve güneşin her güne bir umut olarak doğmasını, 2015 yılının size ve ülkemize sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, daha nice güzel birlikteliklerde buluşmayı temenni ederim. Çalışmalarınızda başarılar diler, saygılar sunarım."