Yeraltı Zenginiyiz

YER ALTI ZENGİNİYİZ

Gediz grabeninin alüvyonlarla doldurduğu Gediz grabenindeyiz topraklarımızın altı da üstü de zengin kaynaklara sahip bir ilçeyiz. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Kalite ve element olarak çok yüksek bir maden suyuna sahibiz, üzerinde markası olan Sarıkız maden suları Belediyemizin tescilli markasıdır yani sahibi Alaşehir Belediyesidir. Ürün çeşitliliği marketlerde çeşitli markalarda görülmektedir fakat hiç birinin de bu kadar mineral anlamında zenginliği yoktur. Ege Bölgesinde tek petrol çıkartılan yer Alaşehir’dir, Alaşehir çok zengin topraklara sahiptir. Topraklarımızdan tarımsal gelirimiz olan üzümümüzdür ÇED raporları ile Jeotermal kaynaklarında denetimsel önlemlerimizde olacaktır, Alaşehir’de 5 yıldızlı termal tesis kazandırmak ve turizme katkı sağlacaktır”dedi.