Aslan Payı Alaşehir'de

Manisa BÜYÜKŞEHİRDEN 17 İLÇE İÇERİSİNDE ASLAN PAYI ALAŞEHİRDE

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban BENGÜ TÜRK TV nin konuğu idi yapmış olduğu açıklamalarda dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.

200 bin kişilik ATIKSU ARITMA Tesisleri projesi 2015 yatırım programında. Alaşehir Belediye Başkanı “Dr.Gökhan Karaçoban Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılı yatırım ve projeleri Bakanlık onaylı,200 bin kişilik ATIKSU ARITMA Tesisleri projesi 2015 yatırım programında,Yasa ile mevcut olan terminallerin büyük şehre devredilmesinden dolayı Alaşehir Belediyesine ait 2 parsel halindeki arsayı bedelsiz olarak Büyükşehir Belediyesine devrederek 2015 yılı yatırım programına alındı. Yıllarca çeşitli üzüntülere gark eden Alaşehirli 31 tane hemşehrililerimizin canının yandığı Yunus emre kavşağımızı battı çıktı diye tabir edilen alt geçiti ihale aşamasına gelmiştir.İhracat hacminin 200 milyon dolar olduğu bir Alaşehir için 58 dönüm arazi içinde haldir” dedi.