Belediye, Kurumsallaşmaya Hız Verdi

BELEDİYE, KURUMSALLAŞMAYA HIZ VERDİ

Alaşehir Belediyesi, hizmette kaliteyi arttırmak ve öz kaynaklarını daha verimli kullanmak için, Yeni Mahallede bulunan çok amaçlı salonu yeniden dizayn ederek, 'HİZMET MÜDÜRLÜKLERİNİ' Yeni Mahallede topladı. Belediye Yönetimi, ana binada da yeni düzenlemelerin startını verdi.

Alaşehir Belediyesi, kurumsallaşma kapsamında, icracı müdürlükleri Yeni mahalledeki çok amaçlı salona taşıdı. Fen İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü. Zabıta Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Personel İşleri, Satın alma ve Ambar, Yeni mahalleye taşınan müdürlükler oldu. Düğün salonunun da bulunduğu çok amaçlı salonda yeni düzenlemeler yapıldı. Belediye Yönetimi, ana binada da yeni düzenlemelerin startını verdi. Hizmet binası komple bakıma alındı. Belediye'nin Ana Hizmet Binasında; Özel Kalem Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Danışmalık ofisleri kaldı.