Park Alanına Tarım Toprağı Dökülüyor

Park alanına tarım toprağı dökülüyor Mahallelerde alt yapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi, park ve yeşil alanlara da büyük önem veriyor. İstasyon Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı’nın altındaki Gümüşdere’nin batısında devam eden çalışmalarda içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı. İstasyon Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı’nın altındaki Gümüşdere’nin batısında devam eden çalışmalarda içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı. Bordür ve tretuvar döşeme çalışmalarının halen devam ettiği bölgede park alanlarının sınırları belirlendi. Belirlenen parka alanının zeminine tarım toprağı dökülerek çim ve çeşitli ağaçların yetiştirilmesi sağlanacak. Bu çalışmaların ardından ilçeye yeni park alanları kazandırılmış olacak.