Hizmet Kervanı Devam Ediyor

HİZMET KERVANI DEVAM EDİYOR

  Alaşehir Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı hizmet ve yatırımlarına aralıksız devam ediyor. İlçe merkezinin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren Belediye Ekipleri, yeni mahallelere de hizmet götürmeye başladı.

  Alaşehir Belediyesi, ilçe merkezindeki 15 mahallede, hizmet yolculuğunu sürdürüyor. 1 ay içerisinde birçok çalışmayı hayata geçiren belediye ekipleri, Yeşilyurt ve Piyadeler mahallelerine de el attı. 1 ay içerisinde Alaşehir'de sahaya uygulanan hizmet ve yatırımlar şunlar;

  Yeni mahalledeki Atatürk Parkı'nda proje kapsamında yapısal peyzaj uygulaması olarak yürüyüş yollarının zemini beton kaplaması yapıldı. Yine Yeni mahalle kola deposu karşısındaki park alanına ve Kenan Evren heykeli tatlı su çeşmesinin üst tarafına yeni oyun grupları montajı yapıldı.

  Fatih mahallesinde kanal kenarındaki park alanı projelendirilmesi tamamlandı ve uygulaması yapısal peyzaj uygulaması yapıldı. Proje kapsamında mahalle sakinlerinin isteğine bağlı olarak altılı spor aletlerinden oluşan takımın montajı yapıldı. Çocuk oyun gurubu için alan bırakıldı. Park alanındaki mevcut ağaçlar korunarak budama işlemi yapıldı, Çim alanının yenilenmesi ve oyun grubunun montajı ile mahalle sakinlerinin daha güzel sağlıklı vakit geçirebilecekleri rekreasyon alanı yaratıldı.

  TARİŞ depolarının karşı cephesinde olan park alanına yine mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda altılı fitnes takımı montajı yapıldı.

  Kutlu doğum parkında bitkilerde budama yapıldı çim alanda gübreleme yapıldı. Cami figürlü (Ligustrum jonandrum) ağacı dikildi ve iç aydınlatması yapıldı. Çim alanda yer yer mevsimlik çiçek, çalılarla plantasyon uygulaması yapıldı. Kenan Evren heykeli meydanındaki aydınlatma direklerinin kutlu doğum parkı içinde de montajı yapılarak aydınlık şık görünüm elde edildi.

YENİ MAHALLELERE DE EL ATILDI

  Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu bahçesinde yapısal peyzaj uygulamasına başlandı. Yeşil alan sınırlarının bordur çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Yeşilyurt mahallesinde budak refüjlerdeki palmiyelerde budak çalışması yapıldı.