Alaşehir'de Hizmet Devrimi Gerçekleşti

  Alaşehir'de hizmet devrimi gerçekleşti

  Alaşehir belediyecilik tarihine ismini altın harflerle yazdıran Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, hizmet kervanı yolculuklarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. İlçe genelinde değişim her alanda sürdüğünü, hizmet ve yatırımlarla Alaşehir'in yeni bir kimlik kazandığını belirten Karaçoban, "Alaşehir ve Alaşehirliler için daha yapacak çok işimiz var."dedi.

 BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR sloganı ile hizmet ve yatırımlara başladıklarını ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, şehri köklü sorunlardan bir bir arındırdıklarını, görsel yönden de dev projelerle ilçemize yeni bir süliyet kazandırdıkları belirtti. Alaşehir ve Alaşehirlilere hizmet etmenin kendilerinin en ulvi vazifesi olduğuna da vurgu yapan Karaçoban açıklamasının devamında da şunları söyledi;

"ALAŞEHİR VE ALAŞEHİRLİLERE YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR"

  "Bir görev aşkı ile başladığım Alaşehir'e hizmet getirme, yatırım yapma ve Alaşehir’in birikmiş sorunlarını bir bir çözüme kavuşturup ufkunu açma çalışmalarım, zaman içinde benim için tutku, hatta bir sevda mahiyetine büründü. Seleflerim olan ve Alaşehir belediyecilik tarihine geçen başkanların bıraktığı yerden şehri alıp Manisa’da parmak la işaret edilen öncü, önde ve örnek bir şehir olması için bu şehre sevda bağı ile bağlanmaktan ve ona maşuk muamelesi yapmaktan öte bir yol bilmiyorum. Şehrimize olan bu bağlılığımız ve bu sevdamızdır ki bizi fena fil-Alaşehir (Alaşehir ile bütünleşmek) yaptı. Bu duygu ve düşüncelerle ilçe halkına hizmetlerimizi sürdürüyoruz.

  Alaşehir için düşünürken, Proje oluştururken, yatırım ve hizmet yaparken beni ve ekibimi bu duygular yönlendiriyor ve motive ediyor.

 Belediyemizin resmi internet sitesi ve aylık belediye bülteninde, Alaşehir sevdamızın yol gösterdiği hizmet ve yatırımlardan bir kısmını görüyorsunuz. Bu anlamda ALAŞEHİR VE ALAŞEHİRLİLER İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR, HİZMET BİZDEN TAKDİR ALAŞEHİRLİLERDEN DİYOR VE GÖNÜL RAHATLIĞI İÇİNDE UNUTMAYIN Kİ; EMANETİNİZ EMİN ELLERDE! SİZLERE HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ HİÇ BİR İŞE İMZA ATMADIK..."