4 Yıllık Gecikmenin Hesabını Versinler

  SON 3 YILDA ALAŞEHİR GENELİNDE BAŞLATILAN HİZMET VE YATIRIMLARI, SEÇİM YATIRIMI OLARAK GÖREN BAZI SİYASİ ÇEVRELERE SESLENEN ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. GÖKHAN KARAÇOBAN, "HİZMET VE YATIRIMLARIN GECİKMESİNİN SORUMLUSU TEDAŞ'TIR."DEDİ.

  "İlk önce; 4 yıllık gecikmenin hesabını versinler"

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçe genelinde başlatılan hizmet ve yatırımların son sürat devam ettiğini söyledi. Karaçoban, söz konusu hizmet ve yatırımların bu kadar geç kalmasının yegâne sebebinin de TEDAŞ'ın elektrik nakil hatlarını yer altına alma çalışmalarından kaynaklandığını belirtti.

  TEDAŞ'ın Alaşehir ilçe merkezinde gerçekleştirdiği elektrik nakil hatlarının yer altına alama çalışmalarının 2005 yılında yapılması planlanmışken, söz konusu çalışmaların, çeşitli mazeret ve gerekçelerle, 2009 yılının Mayıs ayında başlamasından dolayı hizmet ve yatırımların ancak 2011 yılında başlatıldığını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçe belediyesi olarak, kısa sürede büyük işlere imza attıklarını ve Alaşehirlilerin takdirlerini kazandıklarını söyledi.

"ALAŞEHİRLİLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

  2005 yılında 6 merkezi mahallede öngörülen, ancak dönemin Belediye Başkanı Kadir Daş'ın girişimleri neticesinde 10 mahallede, 2009 yılının Mayıs ayında TEDAŞ tarafından çalışmaları başlatılan elektrik nakil hatlarının yer altına alma çalışmaları nihayete erdiği tarihten itibaren Alaşehir'de belediyenin hizmet ve yatırımlara başladığını anımsatan Karaçoban, "Alaşehirliler bilmelidir ki; söz konusu hizmet ve yatırımların geç kalmasının en büyük sorumlusu Tedaş'tır. Bu nedenle son dönemde yapılan çalışmaları seçim yatırımı olarak görenler, ilk önce 4 yıllık gecikmenin hesabını Alaşehirlilere vermek zorundadırlar. Acaba bu gecikmenin nedeni neydi? Alaşehirlilerden neyin hesabı soruldu? Bu ve buna benzer soruların cevabı verilsin. Biz her şeye rağmen kısa sürede olmazları başardık. Alaşehirlilerin hayallerini gerçekleştirdik. İlçemize yeni bir şehir kimliği kazandırdık. Alaşehir'e olan sevdamızı hizmet ve yatırımlara yansıttık."dedi.