Manisa Belediyesi'nden Alaşehir'e Destek

  Manisa Belediyesi’nden Alaşehir’e büyük destek

  Büyükşehir Belediyesi olmak için gün sayan Manisa Belediyesi’nden Alaşehir’in köylerine 9 bin 500 metrekare parke taşı desteğinde bulundu. Belediye ayrıca Alaşehir’in 6 köyünde oyun parklarına oyun grupları, 7 köye de minibüs durağı gönderdi. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yardımlar dolayısıyla Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 Manisa Belediyesi’nden Alaşehir’in köylerine büyük destek. Belediye, Alaşehir’in Tepeköy, Girelli, Delemenler, Soğukyurt, Çakırcaali, Kasaplı, Dağhacıyusuf, Horzumsazdere ve Sarıpınar köylerinde kullanılmak üzere toplam 9 bin 500 metrekare parke taşı yardımında bulundu.

  Manisa Belediyesi’nin Alaşehir’in köylerine bir diğer desteği de oyun parkları oldu. Belediye, Alaşehir’in Çakırcaali, Badınca, Delemenler, Kasaplı, Azıtepe ve Osmaniye köylerindeki çocuk parklarında kullanılmak üzere oyun grupları gönderildi. Çocuk oyun gurupları köylerde özellikle çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.

7 KÖYE YOLCU DURAĞI

  9 köye parke taşı, 6 köye parklar için oyun grupları temin eden Manisa Belediyesi, 7 köye de yolcu durağı desteği sağladı. Manisa Belediyesi tarafından gönderilen yolcu durakları Killik beldesi, Tepeköy, Işıklar, Caberfakılı, Hacıaliler, Çakırcaali ve Delemenler köylerinde kullanılacak. Öte yandan Alaşehir Belediyesi de kendi imkânları ile Azıtepe köyüne 3, Soğukyurt ve Şahyar köylerine ise 2’şer adet durak yerleştirdi.

KARAÇOBAN’DAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

  Manisa Belediyesi tarafından Alaşehir’in köylerine yapılan kilit parke, oyun gurubu ve durak desteği hakkında konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Alaşehir Belediyesi’nin şehir merkezinin yanı sıra mahalleye dönüşecek olan 66 köy ve 6 beldeye hizmet götürmeye başladığını ifade eden Karaçoban, “Belediyemizin merkez, belde ve köylerinde yaptığı çalışmalara Manisa Belediyemizin de katkıda bulunması bizim için memnuniyet vericidir. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e köylerimize yaptıkları parke taşı, oyun gurubu ve durak yardımları için teşekkür ediyoruz. Gerek Manisa Belediyemiz, gerekse Alaşehir Belediyemiz artık gece gündüz demeden merkez, belde ve köylere de hizmet vermeyi sürdürecektir.”dedi.