Kalıcı Eserler Bırakmak İçin Çalışıyoruz

  Karaçoban: Biz Alaşehir’e kalıcı eserler bırakmak için çalışıyoruz

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 29 ay önce Alaşehir’e ve Alaşehirlilere kalıcı bir eser bırakmak için ilçe genelinde başlattıkları hizmet kervanı yolculuğuna aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Karaçoban, hizmet ve yatırımlarının devam edeceğini de belirtti.

  TEDAŞ’ın 2009 yılında mahallelerde, elektrik kablolarını yer altına alma çalışmalarıyla birlikte köstebek yuvasına dönen Alaşehir’in yol ağlarını yeniden imar çalışmalarıyla hizmet kervanı yolculuğuna başladıklarını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “En az 30 yıllık asbestli içme suyu şebekesini, kanalizasyonu ve yağmur suyu drenaj hatlarını da bu çalışmalarla birlikte yenileme ve güçlendirme yaparak yürütüyoruz. Yani ilçenin altyapısını yeniden dizayn ediyoruz. Söz konusu çalışmalar sonlandırıldığında Alaşehir’in asgari 50 yıllık altyapı problemi çözülmüş olacak ve gelecek 100 yılı da garanti altına alınmış olacaktır.”dedi.

  Alaşehir ve Alaşehirliler için yapacak daha çok işlerinin olduğuna da vurgu yapan Karaçoban açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

 “Ekonomik ve kültürel gelişimini tamamlamış, altyapı sorunu olmayan ve her metrekaresi görsel güzelliklerle donanmış, “BÖLGENİN İHRACAT MERKEZİ” ve dahi    “FESTİVALLER KENTİ” olmuş insanları mutlu ve yarınlarından da umutlu bir Alaşehir’e kavuşturmak için başlatmış olduğumuz HİZMET KERVANI, yoluna aralıksız devam ediyoruz. Hizmet kervanımız hızla ilerliyor, BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR.”