Belediyespor’un Rakipleri Belli Oldu

  Alaşehir Belediyespor’un da mücadele edeceği Manisa Süper Amatör Küme’de 2013-2014 futbol sezonu grupları belli oldu. 20 takımın iki grupta mücadele edeceği ligde Alaşehir Belediyespor B Grubunda mücadele edecek.

  Manisa Süper Küme’de 2013-2014 futbol sezonu grupları 20 takımın kurmaylarının katılımıyla, Manisa Amatör Sporları Federasyonu’nda yapılan bir toplantıyla belli oldu. Alaşehir Belediyespor, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda B grubunda yer alırken, bu sene ekibimiz Demirci ve Gördes gibi uzak deplasmanlara gidecek.

İLK İKİ TAKIM PLAY-OFF BİLETİ ALACAK

  Bu sene iki grupta 20 takımın mücadele edeceği Manisa Süper Amatör Küme’de iki grupta normal sezonda çift devreli olarak oynanacak maçlar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar play-off bileti alacak. Dört takımın katılımıyla çift devreli maçlar sonunda en çok puanı toplayarak birinci olan takım direk bölgesel lig biletini alacak. İkinci olan takım ise Manisa takımlarının mücadele ettiği bölgesel lig grubunda, Manisa takımları içinde en iyi ikinci dereceye sahip olacak takımla ekstra play-off maçında karşılaşacak. Bu maçta rakibine üstünlük sağlayan takım, Manisa’dan üçüncü takım olarak gelecek sezon Bölgesel Ligde mücadele etme hakkı kazanacak.

TAŞPINAR: HEDEFİMİZ NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLMAK

  Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Taşpınar, gruplarına düşen takımları değerlendirdi. Geçen sezondan birçok takımı tanıdıklarını belirten Taşpınar, “Belediyespor olarak diğer 9 takımı da yenecek güçteyiz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. İddialı bir takımla sezona başlayacağız. Taraftarlarımıza çok önemli sürprizlerimiz olacak. Hedefimiz grup maçları dahil, play-off maçlarını da namağlup kazanarak şampiyon olmaktır. Bu sezon mutlaka bölgesel lige çıkacağız. Alaşehirlileri yanımızda görmek istiyor, taraftarlarımızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz.”dedi.

  Alaşehir Belediyespor’un grubunda şu takımlar yer alacak:

Alaşehir Bld. Spor Demirci Bld. Spor Durasıllı Bld. Spor Emir Spor Gölmarmara Kula Spor Poyraz Damlaları Spor Sarıgöl G.B Bld. Spor Sart Spor Gördes Bld. Spor