Öğretmenden Şehitlere Mevlid-i Şerif

Alaşehir’in Gülpınar köyünden olan ve Manisa’da beden eğitimi öğretmenliği ile futbol hakemliği yapan hayırsever Himmet Efe Cengiz, tüm şehitler için köyünde yemekli mevlid-i şerif okuttu. Mehteran gösterisinin de yer aldığı ‘Şehitleri anma’ programına; Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Deniz ve çok sayıda davetli katıldı.

   Alaşehirli genç hayırsever Himmet Efe Cengiz, baba ocağı olan Gülpınar köyünde tüm şehitler için yemekli mevlid-i şerif okuttu. Etkinliğin onur konukları ise Kaymakam Kemal İnan ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’dı. Şehitleri anma programı çerçevesinde organize edilen etkinlikte mehteran gösterisi de yer aldı. Program, Alaşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Ergenekon Parkı’nda davetlilere ve köylülere yemek ikramı ile başladı. Programda; İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve bir grup imam hatip de Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlid-i şerif okudu. Müftü Yiğit, Cuma namazını da kıldırdı. Şehitleri anma programı, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın katkılarıyla gelen Manisa Şehzadeler Mehteran Takımı’nın gösterisiyle sona erdi.

KARAÇOBAN: ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

   Gülpınar Köyü İlköğretim Okulu’nu da gezen Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, öğretmenlerden öğrenci durumu ve okul hakkında bilgiler aldı. Şehitleri anma programının ardından Kaymakam İnan ve Başkan Karaçoban, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli hediyeleri ve okuma kitaplarını öğrencilere vererek, sevindirdi. Hediyelerini alan öğrenciler, Karaçoban’a teşekkür ederek, kitaplarını imzalattılar.