79. Yıldönümünde Ulu Önderimizi Saygıyla Anıyoruz

Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban,Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıldönümü anısına düzenlenen programa katıldı.Törene Alaşehir Kaymakamı Abdulah Uçgun, Garnizon Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Yanıkoğlu, askeri erkan,sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında çelenklerin sunumuyla başlayan program 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti.Anma Programı, Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezinde Mustafa Kemal  Atatürk'ün fotoğraf sergisinin gezilmesi, Alaşehir Selahattin-Zuhal  Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programın icrasıyla devam etti.Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban,program sonunda ilçemizde 10 Kasım konulu şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verdi.