735 Metrede Elverişsiz Arazi Şartlarına Aldırman Hizmete Son Sürat Devam

Alaşehir Belediyesi, dağ, taş demeden sert ve geçit vermeyen kayalıkları aşarak, yol yapıyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Çarıktekke Mahallesinde 735 metre rakımda elverişsiz arazi şartlarına aldırmadan çetin kayalıkları aşıyor. Yol yapım ekipleri, iş makineleriyle başlatılan dağın yamacındaki yeni yol yapım çalışmasını zirve noktasına kadar çıkardı.

Çarıktekke Mahallesi Sakinleri, “Bu zor şartlarda yıllardır ulaşımda özlemini çektiğimiz ve Çarıktekke Mahallemizin yolunu yapılmasını görmek bizleri mutlu etti. Bu yol; hem mezramızın hem de tarım arazilerimize ulaşmada bizlere büyük kolaylık sağlayacak.. Bütün bu özelliklere sahip olan yolumuzu inşa eden Alaşehir Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban Beyefendi’ye teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada ; ''Bu yola çıkarken hizmetin siyaseti olmaz anlayışımız devam etmektedir. Planlı ve programlı çalışmalar dahilinde ilçemizde ve ilçemize dahil olan tüm Mahallelerimizde eşit hizmet anlayışı ile çıktığımız hizmet yolunda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Vatandaşımızın istek ve ihtiyaçlarının farkındayız. Biz Alaşehirimizin aciliyetlerine göre iş üretiyoruz. Alaşehiri evimiz, Alaşehirlileri ise ailemiz gibi görüyoruz. Bu nedenle, ilçemizin ve vatandaşlarımızın daha iyi bir geleceğe kavuşması için hayallerimiz var.''