15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Alaşehir’de Coşku İle Kutlandı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" İlçemizde, Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi büyük bir coşkuyla kutlandı. 11 Temmuz' da başlayan etkinlikler bugün yapılan kutlama ile coşkuyu zirveye çıkardı. 15 Temmuz "Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Günü" etkinlikleri Alaşehir’'de Saat 21:00' de yürüyüşüyle başladı.Yürüyüşe Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı,Sivil Toplum Kuruluşları ,Alaşehir Oda Başkanları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Kutlamalarda Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması Meydandan naklen takip edildi. Program Kur’an- Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif Okunması ile devam etti.