Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi'nin yol düzenleme çalışmaları ile hizmet atağı sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler Dağhacıyusuf Mahallesinde 7 kmlik bir alanda sathi kaplama öncesinde reglaj çalışmalarına başladı.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen Asfalt çalışmalarının yanı sıra programlar dahilinde parke, bordür ve kaldırım çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdüren ekipler Soğuksu ve Kavaklıdere Mahallelerinde kilit parke çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda de Fen İşleri Müdürlüğü ünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan asfalt, yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırım yapım çalışmalarına belirlenen programlar dahilinde devam edeceği belirtildi.