YEŞİLYURT DÜĞÜN SALONUNUN ELEKTRİK MONTAJLARI TAMAMLANDI

YEŞİLYURT DÜĞÜN SALONUNUN ELEKTRİK MONTAJLARI TAMAMLANDI;

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı elektrik servisince İlçemizin yeni mahallelerinden Yeşilyurt mahallesindeki düğün salonu ve meydan aydınlamaları ve elektrik panoları montaj çalışmaları tamamlandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı elektrik servisince kurumumuzun tüm elektriksel donanımlarının şebekesel çalışmalarında etken rol oynamaktadır. İlçemizin 87 mahallesi de bizim mahallelerimizdir ve kurumumuza ait abonelikleri olan tesislerimize trafo panoları ya da aydınlatmada oluşabilecek arızasal sebeplere karşı 7/24 hizmet verecek nöbetçi çizelgesi ile dışa bağımlılığı olmadan hizmetlerini sürdürmektedir. Bu çalışmalardan bir örneğini de Yeşilyurt mahallemizdeki düğün salonuna pano çalışması ve meydan aydınlatması ile sergilemiştir” dedi.

elektirik_montaji (1)elektirik_montaji (2)elektirik_montaji (3)