Yeni Mahalle ve Kurtuluş Mahallesinde Asfalt Çalışması

Alaşehir Belediyesi, hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Yeni Mahalle ve Kurutuluş Mahallesinde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşın daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşımını sağlaması için çalışmaların aralıksız sürdüğünün altını çizen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, hemşerilerimizin rahatı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Karaçoban; “Alaşehir  Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde yolların üzerinde meydana gelen çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili ekiplerimiz yama çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.