Yeni Mahalle Esnafından Başkan Karaçoban’a Kahvaltı

Yeni mahalle’nin Süleyman Demirel Caddesi üzerinde bulunan Elit Lokantası sahibi ve mahalle muhtarı azası Ali Karabulut’un organize ettiği ve mahalle esnafının katkılarıyla hazırlanan kahvaltı programında; Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mahalle esnafıyla bir araya geldi. 20 esnafın iştirak ettiği kahvaltılı toplantıya; Belediye Meclis Üyeleri, Hasan Alıcı, Adnan Tutar ve Murat Biber de katıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kahvaltılı toplantıda Yeni Mahalle esnafıyla bir araya geldi. Elit Lokantası sahibi ve mahalle muhtarı azası Ali Karabulut’un organize ettiği ve mahalle esnafının katkılarıyla hazırlanan kahvaltıya mahalleli 20 esnaf katıldı. Mahalleye yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Karaçoban, Yeni mahallede birçok hizmetlerinin olduğunu belirterek, “Mahalleden geçen tüm ana prestij yolların altyapı ve asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Birçok ara sokak ve cadde de asfaltlama yaptık. Alaşehir’in merkez mahallelerinde de aralıksız çalışmalar devam ediyor. 2012’de ilçe merkezinde 24 bin metre yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Bununla beraber 18 bin metre de altyapı hizmeti verdik.”dedi.

KARAÇOBAN’DAN MAHALLELİYE MÜJDE

Toplantıda mahalle esnafının sorularını da cevaplayan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mahalleliye bir de müjde verdi. Belediye’nin ilçe geneline ekimini yaptığı çiçeklerin üretiminin yapıldığı seranın Atatürk Parkı’ndan kaldırılarak, arıtma tesislerindeki bölgeye taşınacağını dile getiren Karaçoban, “Yeni Mahalleye Atatürk Parkı’nı yeniden iade edeceğiz. Gerekli taşıma işlemleri tamamlandıktan sonra, parkı yeniden düzenleyerek halkımızın hizmetine açacağız. Taşıma çalışmaları başlamıştır. Sizlerin talepleri doğrultusunda bu çalışmalara başladık. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,”şeklinde konuştu.