YENİ İŞ MAKİNAMIZ ÇALIŞMALARA ARALIK VERMEDEN DEVAM EDİYOR

YENİ İŞ MAKİNAMIZ ÇALIŞMALARA ARALIK VERMEDEN DEVAM EDİYOR;

2016 yılı yatırım çerçevesinde Alaşehir Belediyesi Meclis kararı ile alınan İş makinelerinden birisi olan grayder ile çalışmalar hız kazandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte 15 mahalleden 87 mahalleye ulaşmış Büyükşehir’in bir ilçesi konumunda bulunmaktayız. Dolayısı ile İlçemize yeni mahalle olan birçok alanın hizmete aç olması, Alaşehir Belediyesini de Meclis kararlarıyla iş makineleri alınmasına sevk etmiştir. Araç filosuna yeni olarak aldığımız greyderimizle birçok dağlık alanlar ve stabilize yol anlamında kolaylıklar sağlamaktadır” dedi.

calismalara_araliksiz_devam-1 calismalara_araliksiz_devam-2 calismalara_araliksiz_devam-3 calismalara_araliksiz_devam-4