YAŞ 68; ÖMRÜ ÇİLE İLE GEÇEN FERİZAN KUŞÇU

YAŞ 68; ÖMRÜ ÇİLE İLE GEÇEN FERİZAN KUŞÇU.

Sarıgöl İlçesinin Bereketli Köyünde dünyaya gelmiş7 kardeşten birsiydi. Dar gelirli mütahasıp bir aile yaşamı içersinde 51 yıl önce karşısına çıkan İzzet Kuşçuyla yaşamını birleştirdi. Mutlu bir evliliğin 5 meyvesi olmuştu. Ne yazık ki makûs ama fakir yaşamı yüzünü güldürmüyordu. Dünyaya getirdiği 3 Kız 2 Erkek evlatları da fakir yaşamın parçasıydı. 16 yıl Önce Hayat arkadaşı İzzet Kuşçuyu kara toprağa teslim etmenin üzüntüsü ile beyin ameliyatı olmak zorunda kaldı. Bu ameliyat Ferizan Kuşçuyu 8 yıl rahatlattı ama 8 yıl önce geçirdiği kısmi felç ise Yatağa mahkûm etmişti. 5 Çocuktan birisi olan kızı Fatma Erdoğan; Dul bir çocuklu kadındı, oda maddi imkânsızlıklar içerisinde yaşam sürdürüyordu ve Ferizan Kuşçuda onun yanında kalıyordu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz sınırları içerisinde yaşam mücadelesi veren her vatandaşımız bizim vatandaşımızdır. Ferizan Kuşçunun durumu hakkında Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne Kızı Fatma Erdoğan’ın talebi ve bilgilendirmesi üzerine Ferizan Kuşçuya tekerlekli engelli arabası aldık ve Belediyemiz Meclis Üyemiz İ. Barış Acar ile takdim ettik. Ferizan Kuşçunun bir nebze de olsa sokağa çıkıp gezinebilmesi temiz hava teneffüsü almasını sağladık” dedi.

omru_cile_ile_gecen-1omru_cile_ile_gecen-2