YABANİ OT ISLAH ÇALIŞMALARINA EŞ ZAMANLI MÜDAHALE

YABANİ OT ISLAH ÇALIŞMALARINA EŞ ZAMANLI MÜDAHALE;

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin dört yanında kapsamlı çalışma başlattı. İlçe merkez mahallelerinde olduğu gibi özellikle kırsallarda bulunan kaldırım, orta refüj, park ve bahçelerde bulunan yabani otların temizlenmesine yönelik çalışmalarına hız verdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce, İlçemizin tüm mahalle ve sokaklarında yabani ot ıslah çalışmaları başlattı. Bu çalışmaların yanı sıra şekilli ağaçların budanması, mevsimlik çiçeklerin dikimi ve bakımı, arızalı su fıskiyelerinin bakımına kadar kapsamlı çalışma periyodunun içine girdi. Kent estetiğine uygunluğu açısından mimari dokuya da zenginlik katan çalışmalar önem arz etmektedir” dedi.

islah_calismasi-1islah_calismasi-2islah_calismasi-3islah_calismasi-4islah_calismasi-5islah_calismasi-6islah_calismasi-7islah_calismasi-8islah_calismasi-9