Vatandaşlarımızın Zor Gününde Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

Temel belediyeciliğin yanında sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Alaşehir Belediyesi vatandaşlarımızın acılı günlerinde yanında olmaya devam ediyor. Alaşehir Belediyesi hemşerilerimizin acılı günlerinde de yanında oluyor ve cenazesi olan vatandaşların cenazeleri ile ilgilenmelerini ve taziye ziyaretlerini daha rahat kabul etmeleri için çadır hizmeti sunuyor

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışan taziye çadır ekibi vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda ilçemizin en ücra köşelerine bile hizmet götürüyor.Vatandaşlarımızın taziye çadırı talebi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekiyor.Talep üzerine harekete geçen ekipler, çadır ve sandalye hizmetini vatandaşlarımızın istediği yere ulaştırıyor.