Vatandaşlarımız Hizmetin En İyisine Layık

Alaşehir Belediyesi, şehrimizin ihtiyaç duyulan noktalarında beton kaldırım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kapsamında Hacıbey Mahallesi Sümer Oral Caddesinde yeni beton kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşlarımız Hizmetin En İyisine Sahip

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: "Vatandaşlarımıza belediye ile ilgili her türlü hizmeti en güzel ve layık oldukları şekilde götürmeye çalışıyoruz. Bunların arasında yeni yollar ve kaldırımlar da var. Hava şartlarının elverdiği her gün biz belirli bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, kaldırım gereken mahallelerde beton kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni kaldırımlar yapmanın yanı sıra eskiden yapılmış ancak çeşitli nedenlerle kullanılamaz durumda olanları da baskı beton kaldırımlarla değiştiriyoruz. Belediye olarak hedefimiz yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmak” dedi.