TOYGAR MAHALLEMİZDE DEĞİŞİM BAŞLADI... KARIŞ KARIŞ, MAHALLE MAHALLE, BİRLİKTE TEK BİR DERDİMİZ VAR. ALAŞEHİRİMİZE HİZMET..!

Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile el ele başlattığımız hizmet seferberliği kapsamında, Toygar Mahallemizin yollarında görülen eksikliklerin giderilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyemizin ve ekiplerinin büyük destekleriyle, belediye meclis üyelerimiz ve birim amirlerimiz ile birlikte yeterli miktarda kilit parke taşını mahallemize ulaştırdık.

Programımızda bizlere eşlik eden Killik eski Belediye Başkanımız Halil Kara ,Ziraat Odası Başkanımız Nejdet Türk ve Aslen Toygar Mahallemizden Olan Söke Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Veysel Öztürk Beyefendi'ye ve desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Daire Başkanımız Sayın Fevzi Demir ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çalışmalarımızın Toygar Mahalle Muhtarımız Yusuf Aşkın ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim.