TEPEKÖY MAHALLEMİZİN TOPRAK YOLLARI ASFALT OLDU

TEPEKÖY MAHALLEMİZİN TOPRAK YOLLARI ASFALT OLDU;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı bayındırlık işçilerince Tepeköy mahalle sakinleri Kurban Bayramı öncesi toprak yoldan kurtuldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemizin hangi mahallesi olursa olsun Halkımızın bize görev tevdi ettiği süreç içerisinde karşılaştıkları sorunu kendi sorunumuz olarak addederiz. Bize verilen süre sonuna kadar programlı yatırım çerçevesinde hizmet akışkanlığını sağlamakla mükellefiz. Tepeköy mahallemiz de yaşayan vatandaşlarımızın kullandıkları yollarının toprak yol olması nedeni ile kurban bayramı öncesi vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtardık” dedi.

yollar_asfalt_oldu-1yollar_asfalt_oldu-2yollar_asfalt_oldu-3yollar_asfalt_oldu-4yollar_asfalt_oldu-5yollar_asfalt_oldu-6yollar_asfalt_oldu-7yollar_asfalt_oldu-8