Temizlik İşleri Tam Kadro İş Başında

Rutin temizlik çalışmalarıyla birlikte diğer temizlik uygulamalarına da hız veren Alaşehir  Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri , sokakların, çöp konteynerlerinin ve parkların hijyenik olmasına oldukça dikkat ediyor.

Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri  bağlı ekipler ilçemize bağlı cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Daha temiz bir Alaşehir  için gece gündüz demeden ilçemizin temizliği için çalışıyorlar.Alaşehir  Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çöplerin kaldırılmasından, molozların toplanmasına, cadde ve sokakların temizliğine kadar ilçemizin dört bir yanını temizliyor. Ekiplerimiz rutin temizlik işlerinin yanında çevreye başıboş bırakılan atıkların temizliğine de dikkat ediyor. Yol temizleme aracı ile insanımıza yaşanabilir ve sağlıklı bir ilçe oluşturmak adına, Yenişehir’i köşe bucak temizliyorlar. Sabah saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışmaları rutin çöp toplama işlemi yapılarak halk sağlığını tehdit edici unsurları ortadan kaldırıyor.