Temizlik İşleri Görevlerinin Başında Hizmete Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve kontrol Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri daha temiz bir Alaşehir  için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Alaşehir  Belediyesi Temizlik İşleri, Alaşehir'i pırıl pırıl tutmak için sokakları ve caddeleri 7/24 süpürüp-yıkadığı gibi, çöp konteynırları ve park bahçelerin temizliklerini aralıksız devam ettiriyor. Çöp alımları her gün saat gözetmeksizin sürekli devam ediyor.

Alaşehir  Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bunun yanı sıra her gün yol, sokak ve caddeleri süpürerek yıkıyorlar. Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin de Alaşehir Belediyesi sorumluluğuna girmesinin ardından toplamda 87  mahalleye hizmet götüren Alaşehir Belediyesi, köylerin çöp alma, temizlik gibi işleri de  2014 Mart ayından itibaren belediye sorumluluğuna girdi. Her gün 87 mahallenin  temizliği için çalışan ekipler 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde.