Subaşı ve Hacıaliler Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi asfalt yama ekibi yoğun bir çalışma temposuyla yollarda oluşan çukurlara geçici çözüm uyguluyor. Kalıcı asfalt yapılıncaya kadar vatandaşın mağdur olmaması amacıyla geçici çözüm olan yama çalışmaları ilçemiz genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Ekipleri Subaşı, Hacıaliler ve merkez mahallelerde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir  Belediyesi, uzak yakın demeden Alaşehir  sınırları içerisinde bulunan tüm asfalt yollarda yama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yama ekibinin yoğun bir tempoda durmaksızın çalıştığının altını çizen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: “yama geçici bir çözüm, ancak havaların asfalt dökümüne uygun hale gelmesine kadar yollarda oluşan çukurların vatandaşları mağdur etmemesi için önemli bir çalışma. Ekiplerimiz durmaksızın çalışarak her yere yetişmeye çalışıyor.Ekiplerimiz ilçemiz genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor."dedi.