Sarı Meleklerden Altın Değerinde Üç Puan 3-1

Sarı meleklerden altın değerinde üç puan 3-1

Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda mücadele eden Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligde 7. hafta karşılaşmasında grupta kendisi gibi play -off hesapları yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni 3-1 yenerek, haftayı 3 puanla kapatarak play-off yolunda önemli bir dönemeci daha geçti.

Sarı meleklerden kritik üç puan. Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda play-off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligde 7. Hafta karşılaşmasında grubun iddalı takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyesini 3 -1 yenerek haftayı altın değerinde üç puanla kapattı. Filenin sultanları 8. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Uşak Banazsporla Pazar günü saat 14.00 de karşılaşacak.

ÇÖMÇÖM OĞLU: ÇOK ÖNEMLİ BİR ÜÇ PUAN KAZANDIK

Antalya BŞB maçından sonra gazetemize kısa bir açıklama yapan Alaşehir Bayan Voleybol Takımı koordinatörü Şevket Çömçömoğlu, Antalya karşısında takımın play –off açısından oldukça öneme sahip olan bir 3 puan kazandığını söyledi. Çömçömoğlu”Gerçekten grubumuzda play –off yarışında iki takım açısından da oldukça büyük bir öneme sahip olan bu maça hafta boyunca çok iyi hazırlanmıştık. Sarı – Melekler bu maçta gerçekten çok iyi mücadele ederek play –off yarışındaki en büyük rakiplerimizden Antalya takımına puan vermeden salondan 3-1 galip ayrıldılar. Ayrıca takım aldığı bu galibiyetle geçen haftaki Anemon hotel maçının kötü izlerini tamamen üzerinden attı. Biz sezon başında takım olarak bu yılki hedefimizi mutlak 2.lig olarak belirlemiştik. Bundan sonraki maçlarımıza da aynı ciddiyetle hazırlanarak grubumuzda 2. lig yürüyüşümüzün ilk ayağı olan play- off hedefine mutlaka ulaşacağız” dedi.

Çömçömoğlu, açıklamalarında salona gelerek takıma destek olan seyircilere de ayrıca gazetemiz aracılığıyla teşekkür etti.