Sarı Melekler, Ligin İlk Yarısını İkinci Sırada Tamamladı 3-0

3.lig A Grubunda mücadele eden Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda Antalya Kepez’i 3-0 yenerek ligin ilk yarısını grubunda ikinci sırada tamamladı. Sarı melekler ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamladı. 3.lig A Grubunda mücadele eden ve ligde şimdiye kadar sergilediği performansla grubun en güçlü play-off adaylarından biri olduğunu ispatlayan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda Antalya Kepez’i 25-21,25-18 ve 25 -15’ lik setlerle 3-0 yenerek ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamladı.

ÇÖMÇÖMOĞLU: LİGİN İLK YARISINI HEDEFLEDİĞİMİZ NOKTADA BİTİRDİK

Kepez maçı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Genel Koordinatörü Şevket Çömçömoğlu, Sarı meleklerin Kepez karşısında oldukça rahat bir tempoda oynadıkları maçı kazanarak ligin ilk yarısını play off potasına kapatarak hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Çömçömoğlu ”Ligin ilk yarısının bu son maçına rakibin ligdeki durumuna bakmadan mutlak galibiyet amacıyla gerçekten çok iyi hazırlanmıştık. Sarı melekler Kepez karşısında da son haftalardaki başarılı oyunlarından birini daha koyarak sahadan 3- 0 galip ayrılarak ligin ilk yarısını play-off potası içinde kapatmayı başardılar. Ligin ilk yarısında ortaya koydukları performanstan dolayı oyuncularımızı ve hocamızı tebrik ediyorum. Ayrıca bize her türlü desteği veren başta belediye başkanımız Sayın Dr. Gökhan KARAÇOBAN ve Belediyespor yönetimine teşekkür ediyorum. Ben takımımıza çok güveniyorum. Bu takım iyi bir devre arası çalışmasından sonra ligin ikinci yarısında da aynı performansı göstererek önce play-off’a, sonrada asıl hedef olan 2.lige yükselecektir” şeklinde konuştu.

BAYANLAR 3.LİGİ A GRUBU 11. HAFTA PUAN DURUMU

Sı.No.