PENDORE’YE KİLİTLİ PARKE TAŞI TAMİRATI

PENDORE’YE KİLİTLİ PARKE TAŞI TAMİRATI;

Kemaliye mahallemizde kilitli parke kaplı yollarda oluşan bozulmalar ve hasarlar tekrar parke taşı döşenerek yenileme çalışmalarına başlandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemizin yeni mahallelerinden Kemaliye mahallemiz yerleşim konumu itibarı ile tepe mevkili alanlardan oluşan bir yerleşik düzende coğrafi bir konuma sahip. Eski bir yerleşim yeri Pendore’yi anımsatan ve Arnavut kaldırımlı taş sokak görünümlü yerleşimde kilitli parke kaplı yollardaki bozulmalardan dolayı mahalle içerisinde yaklaşık 200 metreye yakın bir alanda kilitli parke taşı tamiratı ve yenileme çalışmaları yaptık” dedi.

kilit_parke_tamirat (5)kilit_parke_tamirat (6)kilit_parke_tamirat (7)kilit_parke_tamirat (8)