PAZAR YERİNDE TARTI DENETİM NOKTALARI OLUŞTURULDU

PAZAR YERİNDE TARTI DENETİM NOKTALARI OLUŞTURULDU…

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce, vatandaşların gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilmesini temin etmek amacıyla  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla Salı Pazarında tartı denetim noktaları kuruldu.

İlkin deneme maksadıyla oluşturulan birinci noktaya vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi üzerine ikincisi de ilave edildi. Kurulan bu noktalar nedeniyle uygulamadan son derece memnun kalan vatandaşlar gıyaplarında bu imkânı kendilerine sunan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a ve ekibine zabıta personelinin şahsında teşekkür ettiler.

“İTİMAT KONTROLE MANİ DEĞİLDİR”

Konuya ilgili olarak uygulamayı bizzat yerinde inceleyen Zabıta Müdürü Erol Kacar yaptığı açıklamada “ Tüm belediye çalışanları gibi zabıta personelinin de ortak hedefi maksimum vatandaş memnuniyetidir. Bu nedenledir ki; hayata geçirdiğimiz bu uygulamayla birlikte gerek alış veriş yapan vatandaşlarımızın gerekse de ürünlerini satışa arz eden esnaflarımızın nezdinde her daim var olan güven esasına dayalı itimadın oluşturulan bu hizmet vasıtasıyla tescillenmiş olması hepimiz için memnuniyet verici bir gelişmedir” dedi.

tarti_denetim_noktasi (1)tarti_denetim_noktasi (2)tarti_denetim_noktasi (3)