PARK VE BAHÇELER ÇALIŞIYOR ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

PARK VE BAHÇELER ÇALIŞIYOR ALAŞEHİR GÜZELLEŞİYOR;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Kent estetiği gözetilerek İlçemiz genelinde bulunan parklar, Mesire alanları yeni uygulamalarla değişiyor. Park ve Bahçelerimizin sulama sistemlerini fıskiyeli sulama yerine damlama yada terleme şeklinde sulama sistemlerine geçildi. Peyzaj uygulama alanlarında yeni bitkilendirme çalışmalarına başlanıldı. Bu çalışmalarımızda, görsel şekilli ağaçlarımızla Kent estetiği de göz ardı edilmeden Modernize çalışmalar yapıldı” dedi.