Önceliğimiz Yaya ve Yol Güvenliği

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler,ilçe  merkezinde bulunan inşaat alanlarında vatandaşlarımızın güvenliği için, çevre tedbiri almayan veya ruhsatı olmadığı halde inşaata başlayan yapıları kontrol ederek uyarılarda bulundu, .

İlçemiz  genelinde vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Yapılan denetimlerde tahta perdesi, tanıtım levhası olmayan, tehlike arz eden, çalışma sahasının dışarısına taşan ve çevresel kirlilik yaratan inşaatlara cezai işlem uygulanıyor.

“ Sonuç Odaklı Denetimler”

Konuya ilişkin basına kısa bir bilgilendirme de bulunan Alaşehir Belediyesi, Zabıta Müdürü Erol Kacar “ Asli görevimiz vatandaşlarımızın sağlık, esenlik ve huzurunu temin etmektir. Bu nedenle önceliğimiz yol ve yayanın güvenliğidir.” Dedi.

Şimdiye kadar bu kapsam dahilinde 2018 yılının ilk günlerinden itibaren toplamda 33 inşaata cezai işlem uygulandığını bildiren Kacar, söz konusu denetimlerle ilgili olarak, “Ekiplerimizce devam ettirilen sonuç odaklı kontrollerimiz kesintisiz sürecektir.” Diyerek tüm inşaat sahiplerini kurallara uymaya davet etti.