Öğrenci Velilerinden Okul Zabıtasına Teşekkür

Eğitime verdiği destekle vatandaşlarının takdirine toplayan Alaşehir Belediyesi, geçen yıl başlattığı Okul Zabıtası uygulamasını bu senede devam ettiriyor.

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Okul Zabıtası Merkez Okullarımızdan Cumhuriyet, Atatürk ve Celal Şükrü Sayınsoy İlk Okullarında çalişmalarını devam ediyor.Geçen yıl Cumhuriyet ve Atatürk ilk Okulunda başlayan uygulama bu sene Celal Şükrü Sayınsoy İlkokuluyla devam etti.

Celal Şükrü Sayınsoy Okulu velilerinden Başkan Karaçoban'a  Teşekkür

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafiğin yoğun olduğu Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulunda başlattığı  Okul Zabıtası uygulaması öğrenci velilerinden tam not aldı. Okul çıkışında çocuklarını alamaya gelen veliler:" Başkanımız Gökhan Karaçoban'a bu uygulamasından dolayı çok Teşekkür ediyoruz akşamları bu mevkideki trafik yoğunluğundan dolayı aklımız hep çocuklarımızdaydı, bu uygulama sayesinde evlatlarımız Okula giriş çıkışlarda çok rahat ediyor Başkanımızdan ricamız bu uygulamamız ikinci dönemde devam etmesidir. Başkanımızı çok teşekkür ediyoruz.