Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi El Ele Hizmetleri Hızlandırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir’in Çağlayan Mahallesi’nde 5 kilometrelik ana kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlayarak kilit parke taşı döşemelerine geçti Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze uzak olan mahalleleri sağlıklı ve kullanışlı altyapılarla tanıştırmaya devam ediyor.

154 Mahalle Projesi kapsamında il genelinde yoğun bir tempo sürdüren Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, ilçemize bağlı Çağlayan Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarını tamamladı. 72 yıldır kanalizasyon hattı bulunmayan mahalleye 5 kilometre uzunluğunda ana kanalizasyon şebekesi döşendi. Altyapının tamamlanmasının ardından MASKİ, üstyapı işlerine geçerek 20 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. “Yıllardır bu hizmetlerin özlemini çekiyorduk” Çağlayan Mahalle Muhtarı Bülent Kurkutalp, “Mahallemizin kanalizasyon altyapısı, kurulduğu tarih olan 1945’ten beri mevcut değildi. Şuan MASKİ ekiplerimiz tarafından ana hat döşemelerimiz bitti. Parke taşlarımız döşeniyor. Yıllardır bu hizmetlerin özlemini çekiyorduk. Çünkü gerçekten bizim için ihtiyaç olan şeylerdi bunlar. Mahalle sakinlerimiz de hizmetlerden memnunlar. Eşit bir şekilde tüm hizmetler geliyor. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok selam ve teşekkür ediyoruz”