Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi El Ele Çalışmalarına Start Verdi

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın girişimleri ile; Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçemizde bulunan bazı caddelerde trafik akışının daha rahat sağlanması ve şeritlerin belirgin hale gelmesi için yol çizgi boyası ve bordür çalışmalarına başladı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yunus Emre Kavşağı’ndan Kenan Evren genişleme sahasına kadar olan kısım ile Adnan Menderes Caddesi’nden Bülent Ecevit meydanına kadar olan kısımda kaldırımların ve orta refüjlerin belirgin hale gelmesi için gerekli olan bordür ve yol çizgi boya çalışmaları tamamlanırken çalışmalar önümüzdeki günlerde Sarıgöl Bulvarı üzerinde devam edecek.

“SAYIN CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜRLER”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele çalışmalara start verdiklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Şehrimiz için önemli olan güzergâhlarımızda, bulvar ve caddelerde trafiğin kusursuz bir şekilde seyretmesi için gerekli olan işaretleme ve boyama çalışmalarımıza Allah’ın izni ile başladık. Çalışmalardan vatandaşlarımızın memnuniyet duyması bizleri oldukça mutlu etti. İlçemizdeki çalışmalarda bizlerden katkı ve desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.”