MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ALAŞEHİR BELEDİYESİ AREFE GÜNÜ DE VATANDAŞIN YANINDA

Manisa Büyükşehir Ulaştırma Daire Başkanlığı ve Alaşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünce İlçe merkezde yaşayan Vatandaşların Kabristan ziyaretlerini yapabilmesi için ücretsiz seferler düzenlendi.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa “ Kurban Bayramı vesilesi ile gurbetçiler başta olmak üzere İlçemizde ikamet eden ve yitirdikleri yakınlarını arife nedeni ile Kabristan ziyareti yapmak isteyen vatandaşlarımız oluyor. Alaşehir Belediyesi olarak her Cuma yaptığımız Kabristan servisine Arifeyi de dâhil ettik. Manisa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinasyon şube Müdürlüğünün de katkılarıyla bugün sabah saat 09.00 itibariyle Kabristana ücretsiz seferler düzenledik. Tüm Halkımızın gönül rahatlığıyla huzur ve refah içerisinde kabristanlarda dualarını yerine getirebilmeleri için gerekli çalışmaları yaptık. Bu vesile ile Tüm Halkımızın Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutlarız” dedi.

vatandasin_yaninda-1vatandasin_yaninda-2vatandasin_yaninda-3vatandasin_yaninda-4vatandasin_yaninda-5