Manisa Büyükşehir Belediyemiz İle El Ele Hizmet Seferberliği Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile Alaşehir Belediyemiz el ele, Uluderbent Mahallemiz Çiftlikdere Mevkii ile Çarıkkaralar Mahallemiz arasındaki 7 kilometrelik bağlantı yolunda, reglaj ve sathi kaplama çalışmaları ile hizmet seferberliğine başladı.

2018 Yılı Asfalt sezonunun ilk çalışmasını, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanımız Fevzi Demir ve
Yol Yapım Şube Müdürümüz Kurtuluş Kuruçay ile yerinde inceleyip, bilgiler aldık.

Bir gerçek var ki bunu tüm Türkiye bilmeli. Her ile ve ilçeye Cengiz Ergün gibi bir Başkan, çalışma kadrosu gibi bir yönetim lazım. Allah hepsinden razı olsun. Birlikte el ele yürüttüğümüz çalışmalarımızda sen, ben yok; Manisamız var, Alaşehirimiz var. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım Büyükşehir Belediyemizin birer neferleri, Alaşehir halkımızın hizmetkarlarıyız.

Bizlere vermiş oldukları büyük desteklerden dolayı başta Manisamızın mimarı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Değerli Büyüğümüz Sayın Cengiz Ergün’e, tüm çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.