Mahallelerimizde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Barış,İstasyon ve Kemaliye Mahallelerimizde Rotmix.Kaldırım taşı,boyama,yol yama ve düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çalışmaların hem merkezde hem de mahallelerde süratle devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi olarak hizmet götürmeyecekleri mahalle kalmayacağını  Alaşehir'in her mahallesinde yol,kaldırım,kilit parke taşı  ve diğer hizmetler noktasında eksikliklerin hızla giderileceğini söyledi.

.Vatandaşlarımızın talep ve istekleri çok kısa süre içerisinde değerlendirilip çalışmaların startını veriyoruz. Büyükşehir Yasası öncesi köy ve belde olan mahallelerde kalkınma ve gelişme sürecini önümüzdeki süreçte daha da hızlandıracağız” dedi.

Vatandaşın ihtiyaç duyduğu taleplere kısa süre içerisinde cevap veren Belediye ekiplerinin çalışmaları sevinçle karşılayan vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr Karaçoban nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.