Kurtuluş Mahallesinde Kaldırım Çalışmaları Başladı

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,Kurtuluş Mahallesi Zafer Caddesinde kaldırım düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kullanılan malzemelerin yüksek kalitesiyle vatandaşlara daha rahat yürüyüş alanı sağlayacak. Malzeme tercihleriyle ilçemiz estetiğine uygun prestij çalışmaları yapan Alaşehir Belediyesi görüntüye verdiği önem de dikkatlerden kaçmıyor. Cadde ve sokaklarda var olan eksikleri ivedilikle tamamlayan Alaşehir Belediyesi, Kurutuluş Mahallesi  sakinlerinin takdirini topluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her gün farklı bir mahallerde yollarımızın bakım, onarım ve kaldırım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Hedefimiz İlçemizin her mahallesinde yollarımızı kusursuz hale getirmek bunun için de plan ve program dahilinde hava şartlarının elverdiği ölçüde çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir."dedi.