Kurtuluş Gününe Özel Etkinlik

BELEDİYE'DEN KURTULUŞ GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Alaşehir Belediyesi, Alaşehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yılda güne özel çeşitli etkinlikler tertip edildi. Sponsorlar aracılığı ile üzüm yarışması, mehteran gösterisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi TSM Korosu ve sevilen ses sanatçıları; Gökçe ve Mehmet Erdem konserleri organize edildi.

Alaşehir, 5 Eylül Kurtuluş Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. 4 Eylül 2014 Perşembe günü saat 21.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Manisa Büyükşehir Belediyesi TSM Korosu'nun verdiği konser ile başlayan etkinlikler, 5 Eylül 2014 Cuma günü saat 10.00 ile 12.00 arasında yapılacak Mehteran yürüyüşüyle devam etti. Mehteran ekibi Belediye önünden başlayarak, Sevgi Yolu ve Cumhuriyet Meydanı'ndan geçerek Çamlık Parkı'na kadar yürüdü.

ÜZÜM YARIŞMASI ÇAMLIK PARKI'NDA YAPILDI

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sultaniye Sofralık üzüm Yarışması ise 5 Eylül 2014 Cuma günü saat 11.00 ile 16.00 arasında Çamlık Parkı'nda yapıldı. Etkinlikler aynı gün akşam Cumhuriyet Meydanı'nda saat 21.00 ve 23.00 saatlerinde Gökçe ve Mehmet Erdem konserleri ile sona erdi.