KENT ESTETİĞİNE UYGUN BAKIMLARI YAPILIYOR

KAMU KURUMLARININ, KENT ESTETİĞİNE UYGUN BAKIMLARI YAPILIYOR;

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri İlçe genelinde ne kadar yeşil alan varsa aralıksız mesai yapıyorlar. Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli İlçe genelindeki kamu kurumlarına ait yeşil alanların çimlerinin biçilmesi, yabani otlardan arındırılması, Mevsimsel çiçeklerin dikimi ve ağaçların budanmasına kadar geniş kapsamlı çalışmalar yapmakta.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz sınırları arasında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının bahçe, Kamelyaları ve parkların içerisinde bulunduğu yeşillik alanların çim biçilmesi, bitkilendirme çalışması, Budak çalışmaları Kent estetiği açısından da doğayı tahribatsız oksijen depoları oluşturmak üzere periyodik çalışmalarımız sürüyor” dedi.

kent_estetigi (1)kent_estetigi (2)kent_estetigi (3)kent_estetigi (4)kent_estetigi (5)kent_estetigi (6)kent_estetigi (7)kent_estetigi (8)kent_estetigi (9)kent_estetigi (10)kent_estetigi (11)