Kenan Evren Yeni Görünümüne Kavuşuyor

Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Kenan Evren Parkı ve ulaşımı sağlayan Atatürk Bulvarının devamı yol ile birlikteKenan Evren Parkı genişletme projesi kapsamında mevcut parka ilave olarak 23 bin metrekarelik bir alanda oluşturlacak yeni sosyal alan için asfalt, kaldırım ve yol genişletme  çalışmaları devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi ortaklığıyla mevcut Kenan Parkı ve genişleme sahasında devam eden çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici:”Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Bu park Alaşehir’in mesire yeri. Yaz aylarında tüm vatandaşların nefes almak için geldiği önemli bir nokta. Çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak, toplamda 32.400 m2lik bir alanda asfalt yol ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor.